U bevindt zich: Home - Collecties

Collecties

Beheer

De collectie van de Nederlandse militair juridische bibliotheek is ondergebracht in de bibliotheek van de Nederlandse Defensieacademie in Breda.

Beschikbaarheid

De collectie van de Nederlandse militair juridische bibliotheek is voor eenieder toegankelijk, maar deze bevindt zich op militair terrein. Dat betekent dat de toegangsregels van defensie van toepassing zijn die gelden voor ieder defensieterrein, en in het bijzonder voor de bibliotheek van de NLDA. Deze toegangsregels treft u aan op de website van de bibliotheek van de Nederlandse Defensieacademie.

Als defensiemedewerker heeft u toegang tot het terrein van de NLDA en kunt u de bibliotheek bezoeken tijdens de vastgestelde openingsuren. Als niet-defensiemedewerker dient u zich minimaal 24 uur voor uw bezoek bij de bibliotheek van de NLDA aan te melden. Dit kan telefonisch en per e-mail.

Telefoon: (076) 527 49 11
E-mail: bibliotheekkma@mindef.nl

Aanwinsten

De collectie van de nog jonge Nederlandse militair juridische bibliotheek is thans beperkt in omvang. Via dit Excel-bestand kunt u de titels vernemen die in onze collectie zijn opgenomen. Dit bestand wordt met enige regelmaat geüpdatet. Wilt u gegarandeerd zijn van het meest recente overzicht? Stuurt u dan een e-mail aan onze secretaris Bas van Hoek.

Bestuur en ambassadeurs zetten zich in om de collectie met verder uit te kunnen breiden.