De collectie van de Nederlandse militair juridische bibliotheek is ondergebracht in de bibliotheek van de Nederlandse Defensieacademie (NLDA) in Breda.

Beschikbaarheid

De collectie van de Nederlandse militair juridische bibliotheek is in principe voor iedereen toegankelijk. Omdat de collectie zich bevindt zich op militair terrein, betekent dit dat de toegangsregels van defensie van toepassing zijn die gelden voor ieder defensieterrein. In het bijzonder wijzen wij u op de (aanvullende) toegangsregels voor de bibliotheek van de NLDA. Deze toegangsregels treft u aan op de website van de bibliotheek van de NLDA.

Als defensiemedewerker heeft u toegang tot het terrein van de NLDA en kunt u de bibliotheek bezoeken tijdens de vastgestelde openingsuren. Als niet-defensiemedewerker dient u zich minimaal 24 uur voor uw bezoek bij de bibliotheek van de NLDA aan te melden. Dit kan telefonisch en per e-mail.

Telefoon: (076) 527 49 11
E-mail: [email protected]

Aanwinsten

De collectie van de Nederlandse militair juridische bibliotheek is de afgelopen jaren in omvang gegroeid. Via een Excel-bestand kunt u de titels vernemen die in onze collectie zijn opgenomen. Dit bestand wordt met enige regelmaat geüpdatet. Wilt u gegarandeerd zijn van het meest recente overzicht? Stuurt u dan een e-mail aan onze secretaris. Zijn contactgegevens treft u aan op de pagina ‘Bestuursleden’.

Bestuur en ambassadeurs zetten zich voortdurend in om de collectie met verder uit te kunnen breiden.